voor particulieren

Dynamiek & Evenwicht

Zijn wie je in wezen bent

Er valt veel te ontdekken aan jezelf. De manier waarop jij reageert in bepaalde situaties heeft alles te maken met je ontwikkeling als mens. Alles wat je leert sla je op en krijgt een gevoel en emotie mee. Gebeurtenissen en ervaringen kunnen je uit je evenwicht brengen. Vaak herstelt dat evenwicht zich vanzelf weer. Maar niet altijd. Dan raak je uit balans. Op dat moment ben je afgeleid van wie je in wezen bent.

Leven zonder angst of belemmeringen

Heb jij last van een angst of fobie die maar blijft opspelen? Word je belemmerd door vermoeidheid, stress of een depressief gevoel en ben je daardoor vastgelopen? Heb je het gevoel alles al geprobeerd te hebben maar zonder (langdurig) resultaat? Dat kan een grote impact hebben op je dagelijks leven en alleen symptoombestrijding is dan niet genoeg. Je wilt zonder belemmeringen je leven leiden. Je wilt eindelijk resultaat. Stichting Existeer kan je daarbij helpen.

Een blijvend resultaat

Wij geloven erin dat je pas écht geholpen bent met een blijvend resultaat en daardoor zonder belemmeringen je leven kunt leiden. Met de bewezen methode Repairing Balance zorgen we hiervoor. Samen met een coach kijk je waar jouw problemen vandaan komen. Zonder diep in je verleden te graven kijken we naar hoe jij jouw klachten ervaart en daarmee omgaat. Met een unieke meting kijken we naar de oorsprong van je klachten en met welke vaardigheden je de oorzaak van je klachten weg kunt nemen. Zo zorgen we voor een blijvend resultaat; je krijgt een beter zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en je zult geluk ervaren.

Joke Schulenberg-Hollander
Adviseur, begeleider en coördinator bij Stichting Existeer, Repairing Balance Trainer/Coach, Reikibehandelaar.

"Wanneer je signalen ervaart uit je gedachten, gevoelens of lichaam zoek je vaak de oorzaak buiten jezelf waardoor je niet tot herstel komt. Je ervaart klachten die soms jaren aanhouden. Wij leren je om sturing te geven aan je eigen leven waardoor je in staat bent het evenwicht te herstellen en te behouden."