traject

Traject

Elk traject start met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt er een vragenlijst, een meting ingevuld. Hierdoor krijgen we snel een beeld van jouw functioneren. Deze dient als uitgangspunt voor een traject op maat. We kijken naar wat jij nodig hebt. Elk traject bestaat uit 3 fasen.

De eerste fase is de onderzoeksfase.

In deze fase ga je ontdekken in welke situatie de natuurlijke balans evenwichtiger kan worden en hoe je je meer kunt ontwikkelen. Er wordt dieper op de meting uit de intakefase ingegaan. Door inzicht in jezelf te krijgen wordt duidelijk op welke vlakken onderhoud nodig is om meer in balans te komen.

De tweede fase is de herstelfase.

Na fase 1 weet je wat de valkuilen zijn, welke eigenschappen je uit balans brengen en welke vaardigheden verbeterd kunnen worden. Door gericht te werken aan wat je in de onderzoeksfase hebt ontdekt, verstevig je in fase 2 je natuurlijke balans. Het resultaat is een vernieuwde en solide basis voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

In de afrondende fase leer je de vernieuwde balans in de praktijk toe te passen.

Er wordt terug gekeken op de ontwikkeling die je hebt doorgemaakt; het zicht op waar je klachten vandaan komen, je herstel, het balans houden tussen denken, voelen en handelen, je inzicht in de processen in jezelf. De eindmeting maakt het resultaat van de coaching zichtbaar.

Joke Schulenberg-Hollander
Adviseur, begeleider en coördinator bij Stichting Existeer, Repairing Balance Trainer/Coach, Reikibehandelaar.

"Wanneer je signalen ervaart uit je gedachten, gevoelens of lichaam zoek je vaak de oorzaak buiten jezelf waardoor je niet tot herstel komt. Je ervaart klachten die soms jaren aanhouden. Wij leren je om sturing te geven aan je eigen leven waardoor je in staat bent het evenwicht te herstellen en te behouden."