Reiki

Kennismaken met een Reikibehandeling

Wat Reiki voor jou zal doen, is heel persoonlijk. Veelal werkt een Reikibehandeling diep ontspannend. Reiki kan dan ook goed worden ingezet als ‘ontspanningstherapie’.

Tijdens jouw Reikibehandeling hoef je even helemaal niets – alleen maar liggen. Ik zorg voor een comfortabele behandeltafel in een rustige, schone ruimte. Toegedekt met een dekentje mag je je overgeven aan wat er is. Vaak geeft Reiki meer dan ontspanning alleen. De ervaring leert dat je tijdens een Reikibehandeling balans creëert tussen lichaam en geest. Cliënten vertellen vaak dat ze na de behandeling meer rust in hun hoofd ervaren of hun lichaam beter kunnen voelen.

Een behandeling duurt, inclusief voor- en eindgesprek, ongeveer anderhalf uur. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een behandeling die zich richt op fysieke pijn of stress.
Een volledige Reiki behandeling kost € 70,00. Een behandeling gericht op pijn of stress duurt ongeveer 35 minuten. De kosten daarvan zijn € 35,00.

Wanneer je kiest voor een pijn of stress gerelateerde behandeling, kan het zijn dat je al na 1 behandeling een positieve uitwerking ervaart. Echter soms vraagt het wat meer tijd. Luister altijd goed naar wat je lichaam je te vertellen heeft. Alleen dan is er verbetering mogelijk.

Na de behandeling is het mogelijk dat je effecten merkt. Cliënten ervaren bijvoorbeeld dat, als ze met een bepaalde vraag rondlopen, ze soms na de Reikibehandeling een duidelijk antwoord op die vraag krijgen, en inzicht krijgen in het waarom.

We gebruiken Reiki behandelingen ook ter ondersteuning van Repairing Balance trajecten.